Itt keress!

Google

Hirdetés

Ingyen felmérés

Név Kéménybélelés GARANCIÁVAL az egész ország területén! Budapesten INGYENES felméréssel!
Kérje a mesterek árajánlatát!
 
Név : *
Email : *
 
  Notebook részletre felesleges papírmunka nélkül: www.etalonet.hu

Szavazás

Linkblog

Nézzünk a szavazatok mögé!

2008.02.04. 14:19 | hirlevelmanager | 2 komment

Címkék: furanflex

Eddig nem írtam az általam nyerőnek tartott kéménybélelési technológiáról. Talán emiatt van az, hogy a szavazatok közt igen sok van, amelyik nem a legjobb technológiát választotta ki.

Szerintem ez a furanflex:
Előnyei:

  1. teljes keresztmetszetet biztosít az égéstermékek távozására
  2. nem kell egyenesnek lennie a kéménynek. (lehet törés a kémény vonalában)
  3. a leggyorsabban megoldható (nálam 2 db 23 m-es kéményt néhány óra alatt megcsinálták)
  4. nincs hosszúsági korlát (a fém bélelésű kéményeknél nem lehet tetszőleges hosszon alkalmazni a technológiát, mert a csövek hossza véges.)
  5. 25 éves garanciát adnak rá

De mi is ez a technológia?

Egy speciális (hajlékony) műanyag csövet belehúznak a kéménybe. (Külsőre olyan, mint a kolbásztöltéshez használt műbél, csak nagy az átmérője.) Aztán egy nagy nyomású gőz generátorral telenyomják nagy nyomású gőzzel. Ez a gőz kinyomja a fóliát a kémény falára. Néhány perc alatt ez a műanyag megkeményedik és a kémény falához köt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr27318502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéményes 2008.02.12. 09:39:14

Tisztelt Szakértő!
Tisztelt Mester!

Köszönöm hozzászólásodat! Tájékoztatásul közlöm, hogy ez egy nonprofit oldal. Nem célom, hogy itt reklámokat helyezzenek el a látogatók, emiatt moderáltam hozzászólásod ezen részét. A többit természetesen változatlan formában meghagytam.

Ha kérnek tőlem szakember nevet, és a jelenlegi csapatok közül egyik sem vállalja, akkor fel fogom venni veled is a kapcsolatot. Akiket ajánlani szoktam, azok már nálam bizonyítottak. Ezért bátran ajánlom Őket. Ezzel nem a Te szakértelmedet vonom kétségbe! Az ajánlott szakértőknek ehhez a bloghoz semmi köze. (lehet, hogy nem is látták a blogot...)

Erdei Zsolt 2008.06.09. 16:04:18

Sziasztok!

Tudja valaki,hogy hol lehetne 80-as saválló flexi csövet venni???

Üdv!

Zsolt
süti beállítások módosítása